Voertuig laten reinigen en poetsen

Wiki Article

Ben je minder blij geworden met je Ford omdat deze er oud uit ziet? Wij boenen je mazda net zo lang tot ie er weer als nieuw uit ziet. Iets dat je Nissan kleurloos eruit doet zien komt door het weer, de invloeden van buiten geven de gelakte laag een doffe gloed. Na zoveel jaar buiten te hebben gestaan is dat ook behoorlijk vanzelfsprekend, maar geen probleem, in goede handen komt ie er als gloednieuw uit te zien. De gelakte laag wordt weer tot leven gewekt voor het mooiste resultaat. Onze mensen zijn altijd trots als de klus is geklaard, en dat is een te voorspellen uitkomst, want ze gebruiken de beste producten en geven de grootste zorg aan je auto. Wil je wat afbeeldingen bekijken van auto's voor en na het poetsen? Deze vindt je op onze bedrijfswebsite.
In volle pas komen de buren naar je toe met de vraag of je een andere vierwieler hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Je kent het vast en zeker, je bent op weg naar de Albert Heijn om wat boodschappen te doen en voor je het weet heb je allemaal krassen erbij door opspattend grind. Jammer, er valt helaas niks tegen te beginnen maar wel wat tegen te doen. Al die krasjes maken de kleur gelijk glansloos, het ziet er niet uit. Om je vierwieler dan weer helemaal krasvrij te verkrijgen kan je deze aan ons toevertrouwen om te laten polijsten. Zodra de professionele polijstbehandeling achter de rug is, zijn krassen die gekomen zijn van je sleutels, een paar boomtakken of grind weer volstrekt onzichtbaar. Wat het meest in het oog springt is de kleur, deze is weer helder.

Kan je ook niet je ogen afhouden van die sprankelende kleuren van een auto? Dat je voorbij loopt en zoiets hebt van ik wou dat die van mij was? Met onze glas-coating service gaat ook jouw heilige koe er net zo uit zien, is dat niet de droom waar je met regelmaat aan zit te denken? Wat is nano-coating nu eigenlijk? Nou het is een bijgevoegde beveiligde laag over je huidige autolak heen welke vele jaren blijft werken. Belangrijk is dat de vierwieler eerst door en door gepoetst moet zijn om de gel haar werk te kunnen laten doen. Het eindresultaat is dat nattigheid en al het andere vuil van deze laklaag afglijdt zodat je altijd in een schone bolide boodschappen kan doen.

Je vierwieler interieur laten schoonwassen zodat deze er weer spik en span uitziet? Niks van het interieur ontgaat aan onze aandacht, de zetels en dashboard tot de vloer aan toe. Maak je meer kilometers dan is deze niet zo netjes meer als dat de bedoeling is. Als je je vader gaat ophalen dan is het een blamage als die een smerige autorit krijgt. De stoffen bekleding komt na onze auto interieur reiniging er weer als nieuw uit te zien. Duizenden mensen vinden een nieuw aangeschafte Nissan prettig geuren, maar die geur verdwijnt terwijl er andere bijkomen. We gaan niet overheersen met een nieuwe aangenaam ruikende geur, maar verwijderen deze zodat je interieur weer plezierig ruikt.

Ook een totaal pakket bestellen kan, dan maken we je voertuig overal brandschoon. Neem bijvoorbeeld bij ons Het ‘Basis detailing’ pakket af. Natuurlijk kan je tevens pakketten combineren, het is net wat u ons wilt laten doen. Wij bieden onze diensten aan voor bedrijven maar ook voor particulieren. Nadat je jouw bestelwagen fris hebt terug gekregen weten wij het gigantisch te waarderen als je ons onder andere bij je vriendin wilt aanraden. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Kom maar eens bij ons langs.

Ben je niet zo blij meer met je Mazda omdat deze er oud uit ziet? Laat je bolide door ons tot in detail. Storm doet je bmw weinig goeds, het wordt tijd om deze door ons onder handen te laten nemen. Na lange tijd buiten op de oprit te hebben gestaan is dat ook best onweerlegbaar, maar geen probleem, in goede handen komt alles weer goed. De bovenste laag wordt weer tot leven gewekt voor het fraaiste uitslag. Onze medewerkers zijn altijd trots op het eindresultaat, en dat is een te voorspellen uitkomst, want ze maken gebruik van de betere producten en stoppen de grootste zorg aan je Nissan. Wil je wat foto's zien van auto's voor en na onze inspanningen? Deze vindt je op onze webpagina. Binnenkort staat er dan weer een geweldig blinkende bolide voor je huis waar je trots om mag zijn.

Je kent het wel, je bent op weg naar de supermarkt om inkopen voor het weekend te doen en spontaan heb je allemaal krasjes opgelopen door opspattend grind. Zonde, er valt helaas niks tegen te beginnen maar het valt wel op te lossen. Het is een ongelukkig moment en je bent juist zo voorzichtig. Om van al Lees meer die krasjes in je bolide af te komen kan je deze bij ons achterlaten om te laten polijsten. Zodra de professionele polijstbehandeling achter de rug is, zijn krassen die gekomen zijn van je autosleutels, een paar struiken of steentjes weer volledig onzichtbaar. Wat het meest in het oog springt is de kleur, deze is weer helder.

Kan je ook niet je ogen afhouden van die glanzende kleuren van een nieuwe Nissan? Je kan je gezicht er in terug zien zo glad is de laklaag. Met onze glas-coating dienst gaat ook jouw bolide er net zo mooi van worden, zal dat niet helemaal het einde zijn? Nano-coating is een onzichtbare laag over de huidige autolak heen, door dit blijft je voertuig voor een lange tijd extra beschermd. Iets dat wel een must is, is dat de bolide eerst compleet gewassen moet zijn wilt de glas-coating effectief zijn. Het eindresultaat is dat waterdruppels en al het andere vuil van deze ondergrond afglijdt zodat je altijd in een schone bolide wordt gezien.

Wil je het interieur van je vierwieler laten schoonwassen zodat deze weer door een ringetje valt te halen? Lederen zetels verkrijgen hun oorspronkelijke kleur en alles wat aan de binnenkant aanwezig is is zo brandschoon of als je net de autosleutel hebt gehad. Als je de heilige koe al een geruime tijd hebt is deze niet zo netjes meer als dat je zal willen. Als je je zoon een lift moet geven dan is het een schande als die een smerige lift krijgt. De stoffen stoelen komt na onze interieur reiniging er nogmaals als nieuw uit te zien. Bijna iedereen vindt een nieuw gekochte Nissan prettig geuren, alleen duurt die geur niet voor eeuwig. Wij verbloemen de vervelende geurtjes niet, maar halen deze weg zodat je interieur weer lekker ruikt.

Om je voertuig compleet van binnen en buiten brandschoon te laten boenen bieden we ook pakketten aan. Het ‘autowassen’ pakket is een mogelijkheid die je bij ons kan kopen. Natuurlijk is het ook mogelijk om pakketten te combineren, zo bepaal jij precies wat er moet gebeuren. Heb je een auto van je bedrijf of een boodschappenauto? Voor ons is er geen verschil, we helpen iedereen aan een fonkelend schoon voertuig. We stellen het gigantisch op prijs als je ons wilt adviseren bij onder andere je dochter. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Graag tot ziens.

Report this wiki page